O NAMA

Mi smo PRODEST FONDACIJA

PRODEST FONDACIJA je mikrokreditna, nevladina i neprofitna fondacija zainteresovanih pojedinaca različitih profesionalnosti s pravima, obavezama i odgovornostima utvrđenim Zakonom i propisima Agencije za bankarstvo Republike Srpske. Naša Fondacija je osnovana 31.3.2014. godine.

Tokom više od pet godina rada usluge PRODEST FONDACIJE koristilo je preko 4.000 zadovoljnih klijenata. S jedinstvenim poslovnim modelom nastojimo zainteresovanim pojedincima ponuditi brojne mogućnosti kupovine na rate proizvoda i usluga koji su obuhvaćeni prodajnim asortimanima naših partnerskih preduzeća.

Takođe, unutar naše ponude nalaze se i nenamjenske brze gotovinske pozajmice s povoljnim uslovima kreditiranja i dostupnošću kako za zaposlene tako i za penzionere.

Odlikuje nas jednostavan proces apliciranja za sve proizvode, brz proces obrade zahtjeva za kreditiranje i tim vrhunskih profesionalaca. Svojim klijentima nastojimo pružiti punu podršku kako bi došli do ostvarenja njihovih ciljeva.

Pratite nas:

NAŠE VRIJEDNOSTI

PRODEST fondacija vaš je prijatelj i podrška u donošenju odluka o velikim kupovinama. Široka partnerska mreža i ponuda prodajnih mjesta, kao i jedinstven model poslovanja ono su što nas izdvaja u odnosu na konkurenciju. Značajna uloga Fondacije u pregovorima s prodavačima, kao i preko 4000 zadovoljnih klijenata su dokaz naše pune posvećenosti.

NAŠI PARTNERI

Note: Carousel will only load on frontend.

NAŠA DOSTIGNUĆA I REZULTATI

0+

zadovoljnih
korisnika

0+

partnerskih prodajnih mjesta

0+

godina
postojanja