Prepustite se sigurnim rukama stručnjaka i odaberite tretman u jednoj od savremeno opremljenih ordinacija i salona unutar naše partnerske mreže.

Upoznajte se s partnerskom mrežom unutar kategorije ZDRAVLJE I BEAUTY i pronađite proizvod odnosno uslugu po mjeri Vaših želja.

CONEXA je privatna klinika koja se bavi zahvatima iz oblasti estetske i plastične hirurgije. Prateći najnovije trendove ova savremeno opremeljena klinika je u mogućnosti da izvede raznovrsne zahvate obezbjeđujući puno zadovoljstvo svojih pacijenata.

WEBSITE: www.conexa.ba

MAGLAJLIĆ Stomatologija pod vodstvom dr Velida Maglajlića postoji već tridesetak godina i pruža usluge iz svih oblasti stomatologije. Vrhunski tim stručnjaka je mogućnosti da zadovolji potrebe pacijenata iz oralne i maksilofacijalne hirurgije, ortodoncije, parodontologije, te implantologije.

WEBSITE: www.stomatologijamaglajlic.com

BRILIDENT dental studio&spa je zdravstvena ustanova u Banjaluci. Profesionalan tim i višegodišnje iskustvo im omogućava da svojim pacijentima pruže širok spektar usluga iz raznih oblasti, kao što su kompozitne fasete, hijaluronski fileri, align ortodontske folije, fiksna i mobilna protetika, implantologija, oralna hirurgija i sl.

Eurodental je stomatološka ordinacija u Banjaluci, koja se ponosi s više hiljada zadovoljnih pacijenata za 15 godina uspješnog rada. Specijalisti ove ordinacija svojim pacijentima pružaju usluge u vezi s bolestima zuba, ortodoncije, oralne i estetske hirurgije, protetike i sl.

WEBSITE: www.eurodental.ba

Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka je vodeća oftalmološka ustanova u regiji i predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi. Njihov tim čini visoko edukovano, licencirano, posvećeno i iskusno osoblje koje svojim radom i znanjem postavlja standarde kada je u pitanju oftalmologija.

WEBSITE: www.klinika-svjetlost.ba

Dental atelier je mjesto gdje se stomatologija i umjetnost spajaju. U stomatološkoj ordinaciji ordiniraju dr Svetlana Vujaković, parodontolog i dr Miloš Vujaković, ortodont. Ordinacija takođe vrši usluge iz oblasti implantologije, protetike, oralne hirurgije, endodoncije, ortodoncije i sl.