Uredite svoj dom po mjeri vaših želja i uživajte u funkcionalnostima raznih tehničkih uređaja kupovinom na rate kod naših partnera.

Upoznajte se s partnerskom mrežom unutar kategorije HOME I TECH i pronađite proizvod odnosno uslugu po mjeri Vaših želja.

LOFT Home Design svojim kupcima unutar bogate ponude nudi kompletan tekstilni program za unutrašnje opremanje, zavjese, dekorativne tkanine i mebl štofove, tkanine za outdoor upotrebu, zidne obloge, tapete i asesoare. LOFT nastoji pružiti svojim klijentima visokofunkcionalna rješenja koja odlikujuje kvalitet.

WEBSITE: www.tapete.ba

ORFEJ salon svojim kupcima nudi keramiku za sve namjene, sanitarnu opremu, namještaj za stambene i poslovne prostore, profesionalnu i dekorativnu rasvjetu, tepihe i itisone i druge proizvode. Stručnim pristupom osoblja ORFEJ će vam pružiti svu tehničku pomoć i savjete prilikom odabira materijala.

WEBSITE: www.orfejbl.com

Shimano Sport Shop se preko 20 godina bavi prodajom raznovrsne sportske opreme. Svojim kupcima nudi širok izbor bicikala, rezervnih dijelova, skija, bordova, fitnes sprava, rolera i ostale opreme. Vrhunska usluga popraćena je stručnim kadrom iz ovih sportskih oblasti.

WEBSITE: www.sportshopbl.net

Fitnesoprema.ba postoji od 2012. godine i od tada su kompletno opremili preko 50 fitnes centara u BiH kao i u regionu. Kao ovlašteni distributeri Matrix Fitnes profesionalne opreme, Fitnesoprema.ba ima najveći lager nove i polovne fitness opreme u BiH.

WEBSITE: www.fitnesoprema.ba

Poanta H2O je ovlašteni distributer EcoWater eEvolution uređaja s WIFI tehnologijom koji omekšavaju vodu i uklanjaju u potpunosti probleme kamenca u vodi. Ovi proizvodi su opremljeni s posebnim razvodnicima koji poboljšavaju pritisak u instalacijama i omogućavaju i brži protok vode.

PREUZMITE PDF – Zaštitite svoj dom od vodenog kamenca, željeza, mangana, hlora, itd.

PIN Mobilni telefoni se bave prodajom, zamjenom, otkupom i servisom novih i polovnih mobilnih telefona. Takođe, njihov asortiman čini i oprema (zaštitni gelovi i stakla, punjači, kablovi, memorijske kartice i sl). 066 444-455, 051 263-191