Registrujte i osigurajte vaš automobil, te nabavite rezervne dijelove na rate odabirom osiguravajuće kuće odnosno prodavca iz naše partnerske mreže.

Upoznajte se s partnerskom mrežom unutar kategorije AUTO i pronađite proizvod odnosno uslugu po mjeri Vaših želja.

ULTIMO predstavlja jednog od najvećih distributera za teretne gume, pune gume za viljuškare, kao i industrijska ulja i maziva. Svojim kvalitetnim radom i dugom tradicijom ULTIMO je stekao veliki broj stalnih klijenata, a ta brojka se iz godine u godinu povećava.

WEBSITE: www.ultimobl.com

ASD BL d.o.o. je banjalučki organak kompanije UNITRADE. U prodajnom prostoru banjalučke poslovnice se nudi široki asortiman proizvoda za sve vrste i tipove vozila od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača. Proizvodi i usluge koje ASD BL d.o.o. nudi će ispuniti potrebe kupaca s odličnim omjerom cijene i kvaliteta.

WEBSITE: www.unitrade.ba

DUNAV Osiguranje a.d. Banja Luka je lider na domaćem tržištu osiguranja i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Sa 29 glavnih filijala i oko 600 prodajnih mjesta. Snažna poslovna mreža i neprestano usavršavanje poslovanja približava DUNAV standardima velikih evropskih osiguravajućih kompanija.

WEBSITE: www.dunav.ba

KRAJINA Osiguranje a.d. Banja Luka svoju djelatnost obavlja na čitavoj teritoriji Republike Srpske. Pokriće rizika obezbjeđuju u svim vrstama imovinskog osiguranja, saobraćaja (autoodgovornost i kasko), kao i u osiguranju lica (kolektivno osiguranje radnika, putničko zdravstveno osiguranje i sl).

WEBSITE: www.krajinaosiguranje.ba