Budite u toku sa svjetskim trendovima. Uživajte u novim kolekcijama za odrasle i djecu, te upotpunite Vaš stil modnim dodacima iz široke ponude naših partnerskih preduzeća.

Upoznajte se s partnerskom mrežom unutar kategorije MODA i pronađite proizvod odnosno uslugu po mjeri Vaših želja.

BACIO Multibrend Store svojim kupcima nudi obuću i asesoare poznatih svjetskih brendova. Moderni trendovi i vrhunski kvalitet su ono što odlikuje prodajni asortiman BACIO Multibrend Store. Najpoznatiji italijanski brendovi sada su svima na dohvat ruke s mogućnostima dostave na kućnu adresu.

WEBSITE: www.bacio.ba

Malbašić – kuća zlata i satova je već dvije decenije prepoznata na regionalnom tržištu, ne samo luksuznih, već ih modnih satova i nakita. Pažljivim odabirom brendova u svojoj ponudi, Malbašić – kuća zlata i satova svojim kupcima nastoji pružiti uvijek vanredan izbor koji će zadovoljiti i najistančaniji ukus.

WEBSITE: www.malbasic.biz

ZOOM Optika s poslovnicama u Banjaluci i Tesliću svojim kupcima nudi sve što je potrebno za brigu o očima, lijepom izgledu i brigu o pomagalima za vid, kao i veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočala najkvalitetnijih proizvođača. Zadovoljstvo kupaca i korisnika proizvoda i usluga je primarna obaveza cijelog tima ZOOM Optike i osnovno mjerilo kvaliteta njihovog poslovanja.

WEBSITE: www.zoomoptika.com